Royal Purple Racingolje

Royal Purple® Racingoljer er populære i alle former for motorsport fra NASCAR og NHRA til World of Outlaws og Bonneville Salt Flats. Profesjonelle motorbyggere og racing 
team hevder at når de bruker Royal Purple®, så oppnår de flere hestekrefter og at motorene varer lengre før ny overhaling er nødvendig,

Royal Purple® Racingolje har disse fordelene fordi de benytter seg av Royal Purples unike Synerlec®teknologi.

 

Royal Purple® Racingolje gir større beskyttelse enn ordinær motorolje enten den er mineralsk eller syntetisk, eller har spesielle oljetilsetninger.

Nitro Pluss Racingolje er en singelgrad syntetisk motorolje, laget spesielt for bruk med drivstoff som inneholder oksygenforsterket alkohol, nitro - metan eller når  oljen blir  utblandet med drivstoff.

Den er uten tvil den mest effektive syntetiske motoroljen som blir tilbudt for salg i dag.

Royal Purples kontinuerlige bestrebelser for å oppnå et unikt produkt innen smøreteknologi har gitt seg utslag i et rykte om meget høy kvalitet.

 

Denne kvaliteten finner vi igjen både i bilsport og i industrien generelt. 
  Spørsmaal mange stiller om Racing oljen, klikk her

Racing Oljer:

 

XPR 0W10 Racing 9 er en superlett motorolje med meget lav viskositet og som kan sammenlignes med en 0W10 olje. Den blir brukt i drag racing, motorsykkel sprint racing etc.

 

XPR 5W20 Racing 11 er en lett motorolje med lav viskositet, som kan sammenlignes med en 5W20 olje. Den er laget for å kunne brukes sammen med eksostiske drivstofftyper som alkohol, metanol og nitrogen oksid. (NO2). Perfekt for dragracing.

 

 

XPR 0W10 Racing 11 Lite er en superlett motorolje med meget lav viskositet og som kan sammenlignes med en 0W10olje. Den er laget for bruk i motorer med høyt turtall / eller solid lift motorer. Racing 11 Lite beskytter mot emulgering og gjør det lett å skille ut  alkoholen, metanolen etc. Racing 11 Lite er anbefalt for bruk i Pro Stock, Competition Eliminator, Super Stock, Jr. Dragster (metanol) and Go-Karts (metanol).

 

XPR 5W30 Racing 21 fungerer meget godt under flere typer  konkurransekjøring. Blant annet for oval track kjøring med nyere motorer, og til bracket racing. Den er en utrolig universalolje for bruk i racing.

Den gir ekstra hestekrefter samtidig som den beskytter mot slitasje. Viskositeten kan sammen-lignes med en 5W30 olje.

 

XPR 10W40 Racing 41 er laget for bruk i båtrace, oval track og maraton billøp. Den er i stand til å tåle lange omganger med ekstrem varme. Er også meget god i bruk sammen med alkohol eller metanol. Veldig populær blant sprint cars kjørere med nyere motorer, og World of Outlaws racing. Viskositeten er lik en  10W40 olje.

 

XPR 20W50 Racing 51 er laget for langkjøring under ekstreme motorforhold, slik som høyt trykk og varme. Brukes under kjøring på oval track, og i båt og dragracing. Er også veldig populær i sprint cars med nyere motorer, truck pullers og bracket racing. Viskositeten kan sammenlignes med en 20W50olje.

 

XPR 0W7 Racing 2008 er en superlett motorolje med meget lav viskositet lik en 0W7 olje. Den  laget spesielt for motorer med trange toleranser, høyt turtall, naturally aspirated motorer med tette stempelringer. Den gir topp beskyttelse samtidig som den produserer maksimale hestekrefter for bruk i Pro Stock, Pro Stock Bike og Competition Eliminator drag racing motorer.

 

Nitro Pluss 50 Viskositeten kan sammenlignes med en SAE 50 olje.

 

Nitro Pluss 60 Viskositeten kan sammenlignes med en SAE 60 olje.

 

Nitro Pluss 60 Warm Up er en rimelig olje for å varme opp en Nitro motor. Viskositeten kan sammenlignes med en SAE 60 olje.

 

Nitro Pluss 70 Viskositeten kan sammenlignes med en SAE 70olje.
 

 

 

   ROYAL PURPLE  2-TAKTS  RACING OLJE er en olje  med ren forbrenning, laget for å gi maksimal effekt for bruk  i 2-takts racingmotorer med separat smørning.  Royal Purples 2-takts oljer gir uovertreffelige egenskaper, slike som minimal slitasje, maksimal effektøkning og renere motorer.
 

»Finn en forhandler nær deg
Sjekk bruksområder
   
Neste oljetype, Klikk her! 

Steven Matz Authentic Jersey