Max-Cycle® Motorsykkelolje

Max-Cycle® Motorsykkelolje

Max-Cycle® er utviklet spesielt for gjøre forholdene i  en motorsykkel-motor og dens gir bedre. Den er anbefalt til både luft og væskekjølte 4taks motorer. Den fungerer optimalt med våt clutch som finnes i motor-sykler. Laget av utvalgte syntetiske baseoljer samt  Royal Purples egen Synerlec® teknologi, Max-Cycle® gir en styrke på oljefilmen som er helt uten sammenligning markedets beste. Den er opp til 400 prosent sterkere enn andre ledene syntetiske eller mineralske oljer for motorsykler. Dens utholdenhet mot belastninger og oksidasjon gir større beskyttelse og ytelse.

Uavhengig testresultat  Lonview Inspection foretok en test for å se om det ble lavere driftstemperatur i motoren hvis en byttet til Royal Purple's Max-Cycle® motorolje.

Konklusjon  Når en byttet til Max-Cycle® for hele oljesystemet, ble temperaturen redusert med 5-11 grader Celcius.

Les hele raporten  Longview Inspection Report (.pdf)

Synerlec® reduserer slitasje på stempelringer, sylindere og lagre. Den har en meget sterk oljefilm som blir liggende igjen på friksjonsflaten og beskyttet inntil neste oppstart.

Max-Cycle® er bedre enn API / JASO nye garanti spesifikasjonene og er blandbar med andre mineral og sysntetiske motoroljer. Det er ikke nødvendig med motorrens før bruk. den kan fåes i 10W30, 10W40 and 20W50 tykkelser.

Se på noen av våre andre høytytende motorsykkel smøremidlene:

 

2-Cycle TCW III / Engine Oil

 

2-Cycle TCW III / Racing Engine Oil

 

Synchromax® / Manual Transmission Fluid

 

Max-Chain® / Chain Lubricant

 

Maxfilm® / Penetrating Lubricant

 

Snow 2-C™ / Snowmobile Engine Oil

»Finn en forhandler nær deg
Neste oljetype, Klikk her!

Steven Matz Authentic Jersey