Royal Purple singel og multigrad motorolje

Royal Purple® Motor Oljen er anbefalt for bruk i alle 4 takts bensin motorer og i alle dieselmotorer både totakts og 4-takts. Det gjelder for personbiler, lastebiler, bo-biler, båter og stasjonære diesel motorer

Royal Purple® motorolje er en sterk og utholdene olje som gir enestående beskyttelse og økt effekt på både bensin og diesel motorer. Den får sine fordeler fra en blanding av syntetiske oljer, samt Royal Purples egen eksklusive Synerlec® teknologi.

Synerlec teknologien reduserer slitasje på motoren på steder som stempelringer, sylindervegger og lagre. Den er utrolig klebrig, som fester seg til metallflaten så sterkt at selv etter at motoren er slått av, så er der ved oppstart av motoren og  beskytter.

Royal Purple Motorolje har VDS-3 godkjennelse fra Volvo
— oppfyller deres høyeste krav for motoroljer.

Volvo godkjennelse 1  

Cummins godkjennelse  

Detroit Diesel godkjennelse

Tar ansvar for miljøet: Royal Purple® motorolje forlenger oljeskift intervallene. Mindre smøreolje blir kjøpt og mindre blir brukt; og det er bra for din bil og det er bra for miljøet!

Multigrad motoroljer 0W40, 5W20, 5W30, 5W40, 10W30, 10W40, 15W40, 20W50

Singelgrad motoroljer SAE 30, SAE 40, SAE 50

Royal Purple® motorolje er blandbare med andre mineral eller syntetiske motoroljer.
»Finn en forhandler nær deg
Sjekk bruksområder

Royal Purples motoroljer er API sertifisert og vil ikke fjerne nybilsgarantien. Royal Purple® anbefaler deg å vente inntil det første oljeskift eller minst 3500 km før Royal Purple oljen brukes på en helt ny bensinmotor. I dieselbiler, bør det gå 12.000 til 16.000 km før Royal Purple oljen brukes.

Kategori

Status

 DIESELMOTORER         Forklaring

CJ4

 Aktiv

Introdusert i 2006. For hurtiggående, firetaktsmotorer spesialkonstruert for å imøtekomme 2007 standardene for eksosutslipp. CJ4 oljene are konstruert for bruk i alle typer applikasjoner med diesel drivstoffs med svovelinnhold opp til 500 ppm (0,05 % i vekt). Imidlertid, bruk av denne smøreoljen i drivstoff med høyere svovelinnhold enn 15 ppm (0,0015 % i vekt) kan påvirke etterbehandlingen av eksosen i partikkelfiltre negativt. Den kan også forkorte oljeskiftintervallene. CJ4 oljen er en effektiv smøreolje for å vedlikeholde etterbehandlingssystemer av eksosen slik som partikkelfiltre eller hvor andre avanserte rense systemer blir brukt. Forhindrer forgiftning og partikkel blokkering av katalysator, motor slitasje, stempel avleiringer, lav og høytemperaturstabilitet, sot opphoping, fortykning av oljen, grunnet oksidasjon, skumming og uttynning grunnet høyt trykk. API CJ4 motorolje overgår kvalitetskriteriene til API CI4, CI4 PLUS, CI4, CH4, CG4 og CF4 og kan effektivt smøre motorer som krever disse API spesifikasjonene. Når CJ4 motoroljen blir brukt med drivstoff med høyere svovelinnhold enn 15 ppm, da bør motorfabrikanten kontaktes for råd om oljeskiftintervall.

Steven Matz Authentic Jersey